ЛННЦ ПО

Львівський навчально-науковий центр професійної освіти

«Секрети управління емоціями». Соціально-психологічний тренінг. Поспішаймо записуватися!

Ще в I ст. до нашої ери філософ Публіус Сирус сказав: «Управляйте Вашими емоціями, поки вони не почали управляти Вами». На жаль, природа не забезпечила нас особливою кнопкою, що дозволяє відключати емоції у тих ситуаціях, коли не хочемо їх переживати. Водночас існує чимало способів, за допомогою яких можемо давати вихід негативним емоціям, зберігати душевну рівновагу, підтримувати позитивне налаштування тощо. Коли у вас був гарний настрій цілий день? Такий потужний радісний стан, який не здувається до вечора, як погано зав’язана повітряна кулька, а залишається яскравим і позитивним. Управління емоціями – це навичка, яку можна напрацьовувати й розвивати.

Цей тренінг присвячений питанням

Звідки беруться емоції і що з ними робити: висловлювати, стримувати, пригнічувати…?

Що таке Емоційний інтелект і для чого його розвивати?

Як подружитися з власними емоціями, перетворити їх в помічників і союзників?

Як можна потрапити в порочне коло негативних емоцій і з нього вийти?

Як звільнюватися від негативного осаду?

Як підтримувати позитивний емоційний стан протягом дня? та ін.

На тренінгу зможете · Визначити, наскільки володієте власними емоціями та емоційним станом · Отримати прості інструменти, які допоможуть Вам правильно налаштувати емоції і стати щасливішими й успішнішими · Засвоїти сучасні техніки свідомого управління емоціями.

Орієнтовна програма: Самооцінка умінь управляти емоціями. «Емоційний інтелект – це…». Складові емоційного інтелекту. Словник емоцій і почуттів. Колесо негативних емоцій. Типи емоційного реагування. Думка – джерело емоцій. Антистресове дихання. Оптимістичне мислення. Позитивна мова. Культура радісного життя. Техніки управління емоціями. Прийоми регуляції емоційної напруги у стосунках.

У програмі: самооцінювання, міні-лекції, групові дискусії, аналіз відео фрагментів, , практичні завдання, рольові ігри, «живі» скульптури, тематичні руханки, аналіз конкретних ситуацій, відпрацювання умінь та навичок у спеціальних вправах, робота з метафоричними картами, домашнє завдання та ін.

Ведуча: Ірина Матійків, практичний психолог, канд. психол. наук.

Формат заняття: дводенний тренінг (11.00 – 17.00).

Попередній запис: 0677720460 (Ірина)

Опубліковано 21 Вересня 2016, автор Кубська Лариса.