ЛННЦ ПО

Львівський навчально-науковий центр професійної освіти

Автограф-сесія знаного профтехосвітянина Ярослава Камінецького

У Львівському навчально-науковому центрі професійної освіти НПУ імені Михайла Драгоманова відбулася презентація нової збірки поезій «Віддзеркалення істин любові» і автограф-сесія Ярослава Камінецького.

До збірки поезій відомого поета-лірика, лауреата літературної премії імені Маркіяна Шашкевича, члена Національної спілки письменників України, багаторічного директора Львівського науково-практичного центру (1994 – 1996, 2005 – 2013 рр.), кандидата економічних наук, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, академіка академії вищої освіти Ярослава Камінецького ввійшли вірші, що написані з 2011 року і до сьогодення.

Ярослав Григорович зачитав вибрані поезії, а також розповів про працю над збіркою. У новій книзі розкрито щирість взаємин двох закоханих людей; виражено їхні думки та почування, переживання в різних формах віршування; осягнено поетичним словом найтонші порухи людських душ. Також висвітлено глибоку любов автора до рідного краю та величі його геніїв, талановитих особистостей у різних галузях діяльності, особливо в мистецтві, освіті й педагогіці, літературі та інших напрямах доброчинності.

Презентація відбулася в невимушеній атмосфері. Автор відповів на численні запитання співробітників, зачарував присутніх влучним поетичним словом і позитивною енергетикою. Усі присутні отримали збірку поезій із автографом автора.

Опубліковано 3 Листопада 2016, автор Кубська Лариса.