ЛННЦ ПО

Львівський навчально-науковий центр професійної освіти

Відбувся круглий стіл «Роль ІКТ для підготовки фахівців з різних професій»

У Львівському коледжі «Інфокомунікації» відбувся круглий стіл «Роль ІКТ для підготовки фахівців з різних професій. Використання інноваційних педагогічних технологій у сучасній професійній освіті».

Організатори заходу – Львівський коледж «Інфокомунікації» НУ «Львівська політехніка», Львівський навчально-науковий центр професійної освіти Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Навчально-методичний центр ПТО у Львівській області, Міністерство освіти і науки України.

Під час роботи круглого столу присутні розглянули та обговорили питання щодо інтеграції комп’ютерних технологій у професійну освіту через інноваційні педагогічні технології, впровадження інноваційних інтерактивних технологій у практику роботи майстрів виробничого навчання і викладачів спецпредметів, використання нових педагогічних технологій та ІКТ при підготовці фахівців із різних професій, участі у всеукраїнському конкурсі на кращий електронний освітній ресурс «Планета ІТ» тощо. Завершили роботу круглого столу підведенням підсумків, оцінюванням результатів і висловленням рекомендацій щодо сучасного стану та можливостей ІКТ для підготовки фахівців із різних професій.

Опубліковано 2 Грудня 2016, автор Кубська Лариса.