ЛННЦ ПО

Львівський навчально-науковий центр професійної освіти

Відбувся осінній Фестиваль розвитку особистості «4 – Ательє»

У Львівському навчально-науковому центрі професійної освіти НПУ імені Михайла Драгоманова протягом двох днів відбувався Фестиваль розвитку особистості «4 – Ательє». Участь у ньому взяли тренери-професіонали з усієї України. «4 – Ательє» – неординарна подія, яка об’єднала людей, які прагнуть пізнавати себе, свій внутрішній світ, розвиватися, вдосконалюватися, перебувати в гармонії до власного життя, – зазначила організатор Анжела Цирульник. – Тому ми й запропонували учасникам чотири ательє, кожне з яких відповідало за різні стихії».

Отож, чотири ательє представляли вогонь – ательє-клас «Майстер» (простір для майстер-класів), вода – ательє «Ігрове поле» (простір для психологічних і трасформаційних ігор), земля – коучинг (ательє-простір для індивідуальних сесій і консультацій), повітря – ательє «Дім душі» (простір для духовних практик, медитацій, його і всього, що пов’язано з тілом).

Учасники Фестивалю зацікавилися багатьма майстер-класами, зокрема – «Кухнею стосунків», який провела психолог-викладач Львівського навчально-наукового центру Ірина Матійків. Він спрямований на розвиток здібностей відкрито обговорювати комунікаційні труднощі, емоційні проблеми, вміння слухати і розуміти один одного, конструктивно вирішувати конфлікти чи складні комунікативні ситуації. Тренер запропонувала електронну презентацію, музику, додаткові засоби, як-от кольоровий парашут, вправи з яким дали можливість зрозуміти, як навчитися отримувати насолоду від життя.

Опубліковано 27 Жовтня 2016, автор Кубська Лариса.