ЛННЦ ПО

Львівський навчально-науковий центр професійної освіти

Львівський навчально-науковий центр професійної освіти НПУ імені М.П. Драгоманова налагоджує співпрацю з ВНЗ у м.Кельце (Польща)

Делегація представників Львівського навчально-наукового центру професійної освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Львівського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодіжний центр працевлаштування» нещодавно відвідали Cтаропольську вищу школу в м. Кельце (Польща).

«Метою поїздки було налагодження співпраці з польськими освітянами щодо здобуття паралельної освіти для студентів і стажування для викладачів», – розповів директор Львівського навчально-наукового центру професійної освіти Михайло Копельчак.

Ректор Старопольської вищої школи Ян Телюс і представники цього закладу ознайомили львівську делегацію з матеріально-технічною базою, навчальними планами, відповідно до яких студенти їхнього ВНЗ отримують освіту кваліфікаційного рівня «бакалавр» і «магістр» за напрямами педагогіка, психологія, фінанси і бухгалтерський облік, сільське господарство, економіка.

Підсумком українсько-польської зустрічі стала домовленість про підписання угоди щодо партнерської діяльності.

Опубліковано 6 Жовтня 2016, автор Кубська Лариса.