ЛННЦ ПО

Львівський навчально-науковий центр професійної освіти

У Львівському навчально-науковому центрі професійної освіти відбувся тренінг «Секрети управління емоціями»

Перший тренінг «Секрети управління емоціями» відбувся в нещодавно створеному Навчально-тренінговому центрі Львівського навчально-наукового центру професійної освіти НПУ імені М.П. Драгоманова. Його провели для психологів, фахівців із різних галузей, людей, які прагнуть підвищити якість власного життя.

На жаль, природа не забезпечила нас особливою кнопкою, за допомогою якої можна було б відключати емоції в тих ситуаціях, коли не хочемо їх переживати. Управління емоціями – це навичка, яку можна напрацьовувати й розвивати. Тому ведучі тренінгу – психологи-тренери Ірина Матійків і Ольга Шабловська – запросили присутніх у світ емоцій і почуттів, разом шукали відповіді на запитання: « Звідки беруться емоції та що з ними робити: висловлювати, стримувати, пригнічувати? Що таке емоційний інтелект і для чого його розвивати? Як подружитися з власними емоціями, перетворити їх на помічників і союзників? Як можна потрапити в коло негативних емоцій і як з нього вийти? Як звільнюватися від негативного осаду? Як підтримувати позитивний емоційний стан протягом дня?»

Відомо, що успіх фахівців у сфері людина – людина на 85 відсотків залежить саме від емоційного інтелекту і на 15 відсотків – від ментального. Тому ведучі спрямували тренінг саме на вдосконалення емоційного інтелекту.

Опубліковано 12 Жовтня 2016, автор Кубська Лариса.