ЛННЦ ПО

Львівський навчально-науковий центр професійної освіти

Школа тренерської майстерності. Набір на авторський курс

Авторський курс Ірини Матійків «Теорія та практика розробки і проведення соціально-психологічних тренінгів».

Цілі: ознайомитися з теорією тренінгової діяльності; оволодіти дієвими методами, техніками, інструментами роботи тренера; здобути навички створювати авторські тренінги та проводити їх професійно.

Продукт навчального курсу: розроблений і проведений авторський тренінг.

Після успішного проходження навчального курсу «Теорія та практика розробки і проведення соціально-психологічних тренінгів» (на базі Львівського навчально-наукового центру професійної освіти НПУ імені М. П Драгоманова) і виконання сертифікаційних умов програми учасники отримають:

  • сертифікат тренера соціально-психологічних тренінгів;
  • можливості проведення тренінгів на базі Львівського навчально-наукового центру та участі у супервізійних групах.

Умови сертифікації: виконання домашніх завдань, розроблений та оформлений «Авторський тренінг» , його проведення з реальною аудиторією («Жива практика»), супервізія (зворотний зв’язок щодо якості проведення авторського тренінгу). Навчання дасть можливість не просто дізнатися цікаве про тренінги, а й розробити та провести свій тренінг безпосередньо в процесі навчання. Ви зрозумієте, що створити власний тренінг достатньо легко за допомогою «Конструктора тренінгу» і чіткої системи складання тренінгової програми ніби з окремих кубиків. Насправді, цей курс навіть більше, ніж просто навчання створенню та проведенню тренінгів, – це розвиток системного тренерського мислення, творчості, спонтанності та імпровізації. А це й в житті згодиться!!!

Авторський курс проводиться досвідченими тренерами-практиками відповідно до сучасних міжнародних стандартів навчання дорослих з використанням новітньої інформації та авторських напрацювань.

Тренери:

Ірина Матійків – кандидат психологічних наук, доцент кафедри освіти дорослих НПУ імені М. П. Драгоманова, танцетерапевт, сертифікований тренер бізнес- та соціально-психологічних тренінгів, спеціаліст з метафоричних асоціативних карт (МАК), ведуча психологічних ігор, керівник тренінгового центру структурного підрозділу «Львівський навчально-науковий центр професійної освіти».

Надія Медвідь – кандидат психологічних наук, викладач кафедри педагогіки і соціального управління Національного університету «Львівська політехніка», сертифікований тренер, консультант у методі «Позитивна психотерапія», спеціаліст з метафоричних асоціативних карт (МАК), ведуча трансформаційних психологічних ігор.

Програма курсу

Модуль І. «Знаю, вмію, роблю та отримую!» . Архітектура тренінгу та технології тренінгової роботи. Про структуру тренінгу, технології тренінгової роботи; ролі, функції та компетенції тренера, організацію тренінгового простору. Що потрібно знати й вміти тренеру, аби перетворити навчання учасників тренінгу в захоплюючу подорож з результатом, який перевищує їхні сподівання? Практикум застосування тренінгових вправ.

Модуль ІІ. «Бачу ціль… Створення авторського тренінгу». Авторський тренінг: розробка та підготовка до проведення. На цьому модулі ви отримаєте ефективні інструменти для розробки авторського тренінгу, а також рекомендації щодо оформлення анотації, програми тренінгу, роздатків та розроблення презентації. Створення тренінгу стане для Вас грою в конструктор з повним розумінням того, що і як в ньому працює і які процеси запускає. Також навчитеся використовувати потенціал коучингових технологій, метафоричних карт, ментальних карт для розробки авторських тренінгів та самовдосконалення. Практикум розробки і оформлення авторського тренінгу.

Модуль ІІІ. «Є контакт…». Основи спілкування і управління групою. Шукатимемо відповіді на важливі запитання: «Як створити «простір радості», завоювати довіру аудиторії?», «Які існують техніки налагодження і підтримки контакту: тренер – учасник, тренер – група, учасник – учасник?», «Як надавати зворотній зв’язок високої якості?», «Складні та конфліктні ситуації: як їх уникнути або вміло вирішити?» та ін. Відпрацювання навичок в рольових іграх.

Модуль ІV. «Я – є…». Тренер: особистість, харизма та індивідуальний стиль. Цей модуль присвячений особистісному зростанню тренера. Адже особистість тренера, його харизма є інструментом роботи на тренінгу. Емоційний інтелект, ораторська майстерність, «магнетизм», впевненість тренера, його руховий репертуар, енергія, підтримка ресурсного стану та ін. Управління собою: практикум.

Вартість навчального курсу (без сертифікації) – 5600 грн.

Сертифікація (за бажанням) – 1500 грн.

Повна вартість – 7100 грн.

Повна вартість включає

Навчальний курс (5600 грн.):

  • Навчально-практичні модулі (навчання, кава-брейк, роздаткові матеріали). 4 модуля по 15 академ. год.= 4 х 1200 грн.= 4.800 грн.
  • «Тренерські студії». 4 заняття по 4 академ. год. = 4 х 200= 800 грн.

Сертифікація (1500 грн.) ( «Жива практика», відеозйомка, супервізія, вручення сертифікатів)

Варіанти оплати: помодульна або за весь курс. При оплаті за весь курс пропонується «бонус» – колода психологічних технік «Управляю собою» (подарунок вартістю – 550 грн.).

Дата, час, місце навчання:

Навчально-практичні модулі: 5-6 жовтня, 19-20 жовтня, 2-3 листопада, 16-17 листопада

Формат: п’ятниця (17.00 – 21.00), субота (10.00 – 18.15).

Тренерські студії: 13 жовтня, 27 жовтня, 10 листопада, 24 листопада.

Формат: субота (10.00 – 13.00).

Сертифікація: 15 грудня, 11.00 – 18.00

Місце навчання: м. Львів, вул. Кривоноса, 10, Львівський навчально-науковий центр професійної освіти.

Запрошуємо Вас на навчальний курс. Зарезервуйте собі місце, їх кількість обмежена.

Детальна інформація за тел.: 067-7720460 (Ірина), 099-7820711 (Надія).

Реєстрація тут:

https://goo.gl/forms/mqZnUSHjzg0KCq4y2

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfepc25wqpz3QljiuosSv5dWg74CZ8fMQ6anyWbzbNoLkngfg/viewform?usp=sf_link

Опубліковано 31 Серпня 2018, автор Кубська Лариса.